torsdag 10 december 2009

Vänner!


Mina nya vänner heter Monica, Rachel, Phoebe, Ross, Joey och Chandler. De är helt fantastiska! Den amerikanska serien Vänner måste vara världens bästa serie!
Rachel är en bortskämd, modeintresserad servitris som lämnar sin blivande man vid altaret och flyttar in hos barndomsvännen Monica. Blir sen tillsammans med paleontologen Ross som dumpats av sin första fru Carol eftersom hon träffar Susan... under tiden som hon väntar Ross barn. Ross gifter sig senare med Emily men säger fel namn vid vigseln. Under det bröllopet blir Ross syster Monica, kocken, och den ständigt skämtande Chandler tillsammans. Joey är den italienskättade såpoperaskådisen som är en riktig casanova. Äter alltid och är inte alltid snabbtänkt. Phoebe med sin svåra barndom och eländiga upplevelser ser ändå allting positivt och arbetar som massös. Spelar sina egna låtar på fiket Central Perk där vännerna oftast hänger. Det finns ju hur mycket som helst att berätta och man måste inte se alla avsnitten för att hänga med. Men de blir bättre ju mer man lär känna dem. Se den om du inte redan gjort det!!


Har köpt säsong 1 och den tog inte lång tid att plöja igenom. Har även lånat säsong 2, 3 och 4 av en arbetskamrat. Börjar snart på 4:an... Jag sitter här helt själv och skrattar högt. 10 säsonger finns det och när jag sett alla kommer jag nog att börja om från början igen.

Gör en liten undersökning nu här på bloggen. Rösta på den DU tycker mest om!!

2 kommentarer:

  1. Haha, javisst är dom sköna dom där vännerna :)

    Kramen

    SvaraRadera
  2. Grattiskramar på födelsedagen från IngaMaj o Leif

    SvaraRadera